Selasa, 20 Agustus 2019

BAMBU - HERKESE SİGORTA


https://scontent.fcgk18-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/67371669_535457157196727_4506780888171806720_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_oc=AQmcsxgrxpPKv0mesAael6H5yK9WE43Z_4BQBUlFUj26U-2zf73tBOdxtl5gJcYnxU0&_nc_ht=scontent.fcgk18-2.fna&oh=23d8771c170e00469b5c3c6cd69950ea&oe=5DCFF7E7

Bamboo, ASEAN vatandaşlarının sağlıklarını kontrol etmelerini sağlayacak bir blok zinciri, IoT ve AI tabanlı bir platform oluşturmayı planlıyor. Gıda tedarik zincirinden kişisel sağlık verilerine, daha iyi hissetmenizi ve daha uzun yaşamanızı istiyoruz. Bamboo, kullanıcıların sağlıklarını yolunda tutabildikleri ve ödüller kazanabilecekleri bir platform - resmi bir ödül kampanyası başlat! Katılmak isteyen ve güçlü bir topluluk oluşturmamıza yardım eden herkesi davet ediyoruz!
Tanıtım
Görev bildirimi
Bamboo, sağlık koruma boşluklarını ortadan kaldırmak amacıyla yenilikçi ve sınırsız dönüştürücü sağlık hizmeti sunmak için makine öğrenmesine dahil edilmiş yapay zeka ve teknolojinin büyük Ekosistemi blok zincirine katkıda bulunan uzmanları bir araya getirerek sigorta erişilebilirliğini teşvik eder. Herkes için Vizyon Sigortası.
İşletme özeti
Bambu Ekosisteminin planı, ASEAN'ın refahı için daha iyi bir bütünsel yaşam sağlamak için güvenilir ve sürdürülebilir bir Ekosistem inşa ederek Tüm İnsanlara Sigorta sağlamayı amaçlamaktadır. Bamboo Wellness Ekosistemi aşağıdakilere odaklanır: f Alternatif ve uygun fiyatlı sigorta erişilebilirlik mekanizmalarının sağlanması. f Bir blok zincirine göre değiştirilemeyen bir veritabanı kullanarak veri erişilebilirliğini, şeffaflığı ve güvenilirliği artırın. Bu, yerel sigorta şirketlerinin yüksek kaliteli verilere dayanarak çok esnek ve uygun fiyatlı sigorta poliçeleri yapmasını sağlayacaktır. f Archipelago'nun, önerilen teknolojinin uygulanmasını kolaylaştırmak için bir araç olarak oluşturduğu operasyonel uzmanlığını kullanmak; böylece yerel sigorta şirketleri, kullanıcı toplulukları, sağlık hizmeti sağlayıcıları, işçi uzmanları, ürün ve hizmet sağlayıcılar ve gıda tedarik zincirinde yer alan tüm taraflar dahil olmak üzere daha geniş bir Ekosistem faydalanacak. , f Akıllı sağlık hizmeti sunumu için engel teşkil eden eski yapıyı kaldırın ve yerine, chainchain ve IoT de dahil olmak üzere en son teknolojiyi kullanan verimli, en son teknoloji çözümlerle değiştirin. Bamboo, veri analitiği yoluyla sağlığı teşvik etmek için iş ortağı / satıcı modellerini kullanan bir platformdur. Bu platform, hastaneler, sigorta ve tüketiciler dahil herkesin yararına olacaktır. Bu platform, Bamboo Model 1.0'ın Bamboo Insurer kapsamında sigortalı olan kullanıcılar için etkinleştirilmesine izin verir. Ekosistemler, sigorta şirketleri ve her iki tarafa da toplumun iyileştirilmesi için görüş alışverişinde bulunmalarını sağlayan poliçe sahipleri arasında sürekli bir katılım olduğunu göstermektedir. Sonuçta, bu durum sağlık koruma açığını daraltacak ve bölge genelinde koruma kapsamını artıracaktır. Sigorta, tıbbi maliyetlerde beklenmeyen zamanlarda finansal kaynaklar sağlayarak ve bir esneklik temeli oluşturarak koruma açığını kapatmada kilit bir rol oynayabilir. BAMBOO platformu, tahrifattan kurtulma, artan sağlık bakım maliyetlerini yönetme, etik olmayan yiyecek ve içecek etiketlerinden kurtulma, hastalıkları önleme ve tüketicilerin sağlık etiketlerinin kontrolünü yeniden kazanmalarını sağlama gibi faydalar sunuyor. BAMBOO'nun odağı olan bir unsur, erken tanı ve diyabet ve hipertansiyon gibi kronik hastalıkların etkili tedavisidir. Erken tanı, hastalığı son aşamalarında tanımlayarak tedavi maliyetlerini ve yüksek tanı oranlarını ortadan kaldırır.
GÜNCEL SORUNLAR
Bu bir sır değil: Sağlık sektöründe, tüketiciler için daha yüksek maliyetlere, devlet refah sistemi üzerindeki baskıya ve eski sistemdeki verimsizliklerin artmasına neden olan boşluklar var. Çözüm Bamboo, kapsamlı bir sağlık hizmetleri ağı, sağlık sigortası ve sağlık izleme ve önerileri sağlayan uygulamalar aracılığıyla ASEAN'da sağlık hizmetlerini iyileştirmeye çalışmaktadır. Bu, blockchain teknolojisi, AI ve makine öğrenmesi yoluyla gıda ve dolandırıcılık riskinin azaltılmasını içerecektir.
GÜNEY ASYA'NIN ZORLUK SAYISI VAR:
Bulaşıcı olmayan hastalıklardan kaynaklanan küresel ölümlerin% 75'i gelişmekte olan pazarlarda
Diyabetten muzdarip olanların% 54'ü Asya'da yaşıyor Sağlık koruma eşitsizlikleri, Asya'daki gelişmekte olan ülkelerde 1.4 trilyon ABD dolarına mal oldu. 1.4 $ T Sağlık koruma açığı, Asya'daki gelişmekte olan ülkelerde 1.4 trilyon ABD dolarına mal olmaktadır.
% 4 2015'te sağlık maliyetleri küresel GSYİH'nın% 4'üne ulaştı
Jeton bilgisi
Belirteç Adı: Bambu
Sembol: BBO
Platform: Eter Tipi: ERC20
Softcap: 2,000,000 USD
zor kapak: 10.000.000 USD
Jeton Dağılımı
BBO Jetonlarını Farklı Kılan Nedir?
Sigortalı Yatırımınız dolandırıcılık ve zimmete karşı tamamen sigortalıdır. Karlar İlk yatırımcılar, yıllık kârın% 15'i oranında temettü olarak ifade edilen pasif gelir elde edeceklerdir.
ikramiye
İlk 5 yıl boyunca biriken karların% 5'inin bir kerelik bonusu, tüm yatırımcılara sadakat için ödenecektir.
BBO TOKEN İLE NE YAPABİLİRSİNİZ?
BBO jetonumuz çok yönlü bir ERC20 Standart jetonudur ve Bamboo ekosistemindeki sağlayıcılar ve perakendeciler ile ticari ve kullanıcı etkileşimi sağlar.
Prim ödemelerinde indirim
Ekosistem içindeki perakende mağazalarında kullanın
Bambu borsada işlem görmesi (BBO)
Ekosistem'deki fitness merkezlerinde indirim
Ekosistem Ortakları belirteçleri büyük miktarlarda satın alabilir ve bunları müşteri tabanlarına dağıtabilir
YOL HARİTASI
https://tokensale.thebamboo.io/img/timeline.svg
Bambu bilgi:

YAZAR:
Bitcointalk kullanıcı adı: Zeus09
Eth: 0x5Ab066BeE714a66ee2660943c724Ce573214C05B

Tidak ada komentar:

Posting Komentar