Sabtu, 31 Agustus 2019

POINTPAY – Blockchain Tabanlı Bankacılığın Geleceği

Kriptolu endüstriyel ekosistemler hızla gelişir. Yalnızca kısa sürede maksimum kar elde etmenin bir yolu olarak kripto pazarını çeken yatırımcılar için değil, aynı zamanda hızlı işlem işlevselliği, anonim hesaplamalar ve hiçbir şey ile ilgisi olmayan kripto para birimi sunan sıradan kullanıcılar için ilginç hale gelir.
Cryptocurrency Platformu, PointPay, bazılarının “sınırsız finans” gibi olduğunu belirtti. Aktif olarak kripto para birimini kullanan insan sayısı 50 milyon insanın psikolojik işaretini büyütmeye ve ilerletmeye devam ediyor. Cryptocurrency sayılarının dinamik büyümesi de hızlı. Eğer 2010’da bir yandan kripto para birimi sayılabilirse, o zaman 2018’de 2000’den fazla sayılacak ve yıl sonuna kadar 2.500’den fazla sayılacaktır. 1 tarafından desteklenen bu sanal köprüyü açıklamak gerekir. cryptocurrency blockchain ve satın almak ve satmak için bir platform sağlar. Ancak aynı zamanda, günlük 1000 ABD Doları’nı aşan işlem hacmi olan kripto geçişlerinin sayısı çok azdır – sadece 200.2 civarında
Bu gerçek oldukça çevrilebilir: akıllı sözleşmelere göre kendilerine jeton veya madeni para vermek için gereken küçük miktardaki fondan – avronun verimini artırmak için çeşitli kripto fonları yapmanın maliyeti. Pahalı – yani her Crypto girişimcisi bu kadar parayı ödeyemez.
Ek olarak, kripto para birimini bilgisayar korsanları için ideal bir hedef olarak kullanmak toplam 3,3 milyar destek olmuştur. Hangi kripto taşımacılığının fonları veya ticareti desteklemek için kullanıldığı sorusu hala açık. Hiç kimse% 100 fon güvenliği garantisi vermez. Güvenlik, tüccarlar için ana kaygılardan biridir. Ek olarak, kripto topluluğu, kripto para birimi ekosisteminin çekirdeğini gelişmiş kullanıcı işlevselliği ile yapmaya çağırır.
İnsanlar sadece geleneksel döviz çiftlerini döviz kuru tablolarıyla değil, aynı zamanda hareket fonlarının bağlanacağı diğer sofistike araçları da entegre etmek istiyorlar. Bu, açık likidite sorununu otomatik olarak çözecektir. Kripto topluluğunda bu ihtiyaçlar uzun zamandır ertelenmiştir. Kuşkusuz, yalnızca kripto para birimlerinin ticareti ve depolanması için güvenli bir platform sunmakla kalmayacak, aynı zamanda bunun için özel olarak yapılan kripto bankalarına yatırım yapma işlevini geliştirecek olan yenilikçi ekibine de övgüde bulunacak.
Hızlı tempolu ve hızla değişen bir kripto para birimi dünyasında, kripto para birimi sahipleri, yatırımcılar, analistler ve kripto para birimi alanındaki herkesin mevcut trendler, yenilikler ve analizlerden uzak tutulması önemlidir. Bilgi üzerindeki mutlak kontrol, neredeyse imkansız olmasa da herculi bir iştir, kripto para birliği dünyasında sert bir kullanıcı deneyimi riski ve blok zinciri gibi hızla gelişen bir teknoloji riski vardır.
Bilgisayar korsanlarının, sahtekarların ve başkalarının mahremiyetinden yararlanmak isteyen bireyler dünyasında, günlük kripto mekanında güncel olaylardan birini haberdar etmek için araçlara, verilere, analizlere ve bilgilere erişim sağlamak önemlidir.
Bilgi güçtür, doğru araçlarla, sen kaçınılmazsın. Ancak bu bilgilerin çeşitli kaynaklardan toplanması, zaman kaybettikçe ve çaba harcayan bir görev olduğunu kanıtladı. Mükemmel bir çözüm, bu araçları yatırımcılardan kripto para birimi uzmanlarına veya kripto dünyasına yeni giren girişimcilere devasa bir platformda hizmet veren herkese ekosisteme sahip olmak olacaktır.
PointPay, üç hizmeti tek bir kapalı döngü ekosisteminde birleştiren temelde yeni bir ürün yaratıyor: PointPay Crypto Bank, PointPay Crypto Exchange platformu ve PointPay Çok Para Birimli Cüzdan ve ayrıca kripto işletmeciliği lisansı ile ilgilenen 20 avukatın yanında.
PointPay, sözleşmelerin imzalanması, bankalarla çalışma, diğer ödeme sistemleriyle çalışma, fonların ödenmesi ve karmaşık ödeme planları oluşturma gibi ödeme sistemlerinin işleyişini destekleme konusunda 4 yıllık deneyime sahiptir. PointPay, şu anda ürünlerin tam işlevsel versiyonlarının geliştirilmesi için fon sağlamak amacıyla 500.000.000 PXP jetonunun satışı yoluyla bir kitlesel fonlama kampanyası yürütüyor.
Çok para birimli PointPay cüzdanı
Şimdi diğer PointPay üyelerine kripto ve fiat para birimleri gönderip alabilirsiniz. En düşük maliyetle güvenli ve hızlı işlemlerin tadını çıkarın!
  • Kripto ve fiat çoklu para birimi hesabı.
  • Güvenlik ve anonimlik.
  • Sanal kripto portföyü.
  • Anlık değişim
  • Cryptocurrency ödemesi.
  • Anında para yatırma / çekme EUR, USD, GBP, JPY, CHF.
  • SPV mimarisi.
  • Ödeme Kodu No.
  • Kullanımı kolay.
Jeton
PointPay Tokens, Ethereum platformuna dayanarak serbest bırakılacak ve tamamen ERC20 standardına uygun olacaktır. Bu işlem güvenliği, üçüncü taraf servislerle uyumluluk sağlayacak ve sorunsuz ve kolay entegrasyon sağlayacaktır.
Jeton Bilgisi.
  • Yumuşak kapak: 1.000.000 dolar
  • Sert kapak: 30.000.000 ABD Doları
  • Sembol: PXP (PointPay belirteci)
  • Toplam arz: 500.000.000
  • Satılmayan belirteçler: yok edilmek
  • Satış fiyatı: 1 PXP = 0,10 $
Daha fazla bilgi için :
Zeus09
0x5Ab066BeE714a66ee2660943c724Ce573214C05B

1 komentar: