Sabtu, 06 Juli 2019

ALLSESAME is op AI-gebaseerde blockchain-oplossing voor restaurants en klanten

Hallo, crypto en de geliefde blockchain Vandaag zal ik het Blockchain-platform Sesame-token uitleggen, zie je goed, neem een beetjeje tijd. De prevalentie van cryptocurrency doet ons nadenken over manieren en vooruitgang die hun openheid voor gewone mensen garanderen. ALLSESAME organiseren Gedecentraliseerd sociaal voedselnetwerk Powered by Blockchain, Sesame-token is een blockchain-ecosysteem, architectonisch ontworpen om de meest gesocialiseerde mondiale voedselbezorgplaats te creëren, gezamenlijk ontwikkeld, gebruikmakend van de Blockchain-technologie. Ons doel is om een platform te creëren, niet alleen voor klanten. toegang tot directe voedselbezorging maar voor restaurants en koeriers om directe transacties te hebben. En wij geloven dat het sesam-teken het kan versterken met een recht en betrouwbaar kader.
Keterangan foto tidak tersedia.

Wat is Sesame-token?

Sesame token biedt on-demand voedselbezorgdiensten voor klanten via de gedecentraliseerde blockchain-technologie. Als zodanig heeft het de behoefte aan externe leveranciers die nodig zijn bij de conventionele manieren om on-demand foodservices aan te bieden, geëlimineerd. Sesame Token heeft als doel om niet alleen een platform te creëren voor klanten om directe voedselbezorging te krijgen, maar ook voor restaurants en koeriers om directe transacties te hebben. Sesame-token is een blockchain-ecosysteem, architectonisch ontworpen om de meest gesocialiseerde mondiale voedselbezorgplaats te creëren, gezamenlijk ontwikkeld, gebruikmakend van de Blockchain-technologie.

Waarom ALLSESAME-token?

Sesam-token is een gedecentraliseerd voedingsnetwerk dat wordt aangedreven door Blockchain en AI. Het maximaliseert het voedselgebruik en vermindert verspilling. Het biedt real-time zoektocht naar overtollig voedsel in restaurants, supermarkten en verpakte voedselwinkels en helpt hen tegen een gereduceerde prijs naar kopers te leiden.

Hoe werkt het ALLSESAME-platform?


ALLESESAME STRUCTUUR BEDRIJFS IDEE


Ontwikkelingsconcept
sesam token Concepten vertegenwoordigen een kenmerk dat gemakkelijk toegankelijk is vanuit de traditionele financiële, juridische, verzekerings- en informatie-instellingen, en breidt hun mogelijkheden uit en verbetert hun mogelijkheden, en biedt manieren voor aanvullende samenwerking tussen het platform en traditionele bedrijven.

technologie
Sesametokens voorzien in een peer-to-peer netwerk van geassocieerde knooppunten op basis van Ethereum blockchain. Elk knooppunt slaat een volledige kopie op van hetzelfde blockchain-token. Dit zijn de typen systemen die privé zijn, evenals open blokken om de beveiliging tegen ongeoorloofde wijziging van gegevens te maximaliseren.

structuur
Hetzelfde tokenproject omvat de creatie van verschillende basisfuncties, zoals het initiëren van slimme contracten, betalingsverwerking, digitale ID ondersteuning en andere, noodzakelijk om efficiënte en goedkope handelstransacties uit te voeren tussen systeemdeelnemers.

doorzichtigheid
zorgen voor verantwoording. Alle deelnemers in de toeleveringsketen hebben informatie over elkaar en kunnen gemakkelijk voedselvoorraden traceren en volgen. Dit creëert een uniek platform dat betere leveranciers / kopers mogelijk maakt en betere communicatie mogelijk maakt om de algehele bevoorradingsketen te verbeteren en de efficiëntie te verbeteren.

Veilig en beveiligd
Alle transacties zijn beveiligd, controleerbaar en traceerbaar. Daarnaast kunnen alle kopers / verkopers met slimme contracten deals sluiten en betalingen ontvangen om hun cashflowcycli te verbeteren.

betrouwbaarheid
Omdat het systeem gebaseerd is op slimme contracten, moet niemand in de supply chain van elkaar afhankelijk zijn. Alle transacties worden uitgevoerd zonder de noodzaak om "vertrouwen" af te dwingen.

De toekomst die we bieden

Voor restaurants en voor klanten

Token Distributed

Token naam: Sesame Token
Tokensymbool: SST
Standaard tokens: ERC20
Totale voorraad: 10.000.000.000

Voorverkoopgegevens

Start: 25 april 2019
Einddatum: 20 mei 2019
Aantal tokens voor Pre-Sales: 1.500.000.000
Prijs van Token1 SST - 0,001 USD
Pre-sales bonus: + 20%
Ontvangen: BTC, ETH
Soft Pre-Sales Cap: $ 800.000 USD
Harde stempel op pre-sales: $ 1.200.000
Totaal aanbod - 10 miljard
Business en software ontwikkeling: 40%
Marketing en wereldwijde expansie: 30%
Ontwikkeling van de verzekering: 20%
Juridische en diverse uitgaven: 10%

ALLSESAME is op AI-gebaseerde blockchain-oplossing voor restaurants en klanten

ALLSESAME is een geweldig project, een professioneel team moet dit idee naar een hoog niveau brengen, ALLSESAME ziet er aantrekkelijk uit voor potentiële investeerders, zonder twijfel zal het project succesvol zijn

Dit is het moment om deel te nemen!

Volg de onderstaande pagina voor meer informatie:
Website https://allsesame.com/
Wit papier https://allsesame.com/allsesame-whitepaper.pdf
ANN https://bitcointalk.org/index.php?topic=5132576.0
Facebook https://www.facebook.com/allsesame
tjilpen https://twitter.com/allSesameGroup
Telegram https://t.me/allsesame

AUTEUR: Zeus09

ETH wallet ERC20: 0x5Ab066BeE714a66ee2660943c724Ce573214C05B

Tidak ada komentar:

Posting Komentar